Hoppa till sidans innehåll

Information angående RÖSS verksamhet med anledning av spridningen av Corona/Covid-19

15 MAR 2020 17:17
Ingen övernattning på uppstartslägret
  • Skapad: 15 MAR 2020 17:17

Tills vidare fortsätter vi med våra träningar på vanliga tider. Generaldirektören på Folkhälsomyndigheten uttryckte 13/3 ”Det finns ingen anledning att ställa in små evenemang, som träning med 10-15 personer, eller promenader med barn. Där har vi inte de stora riskerna. Tvärtom är det viktigt att aktiviteter för hälsan pågår. Att förlama samhället på aktiviteter tjänar inte syftet.”

 Tyvärr anser vi att övernattningen i årets uppstartsläger är en aktivitet som inte lämpar sig i den situation vi befinner oss i, så vi blir tvungna att ställa in lördagens aktivitet. Dock planerar vi i dagsläget att genomföra söndagens segling i de olika grupperna. Mer information kommer närmare.


Vi följer givetvis utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer, eventuell förändring meddelas omedelbart på hemsidan, Facebook samt via mail.

 Vi uppmanar alla våra deltagare, ledare och föräldrar följande:

Har man symptom på luftvägsinfektion eller känner sig sjuk på annat sätt skall man (som alltid) stanna hemma från träningen, i dessa tider ber vi att man gör så också om man har familjemedlemmar som uppvisar symptom. På träningen bör man vara extra noga med hygienen – tvätta händerna, hosta/nys i armvecket, undvik att låna vattenflaskor av varandra och undvik annan onödig kroppskontakt.


https://www.folkhalsomyndigheten.se/globalassets/publicerat-material/publikationer/god-handhygien/god-handhygien-affisch-a3-webb-2010-4-34.pdf

Utomhussäsongen börjar vecka 14, direkt efter uppstartslägret!

Träningsdagar och tider kommer från respektive grupp inom kort.

 

RÖSS styrelse genom Tobias Hinton och Martin Carlén

Skribent: RÖSS
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

Postadress:
Rörviks SS - Segling
c/o Hinton, Hammarvägen 194
42165 Västra Frölunda

Besöksadress:
Hammars Badväg 41
42167 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: +46706878730, 1230851386
Fax: 1230851386
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Stort tack till RÖSS sponsor