Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "LAG SM 2022"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Lag-SM 2022 24-25 september


Vi hälsar alla varmt välkomna till RÖSS för lag-SM i optimist 24-25 september 2022. Vi i klubben är jätteinspirerade att få ordna detta evenemang i år igen och hoppas på fina seglingar.

Massor med bilder och livesändningar finns också på tävlingens Facebook.

Praktisk information och karta finns nedan samt i informationsblad som du når via denna länk.

Tävlingens anslagstavla är RÖSS hemsida där resultat, meddelanden och annat som rör seglingen publiceras som nyheter under helgen.

imagetsn5k.png

Seglingarna

Seglingarna kommer varje dag att förläggas så nära bryggan i Hammar som väder och vind medger. I de flesta vindar kommer seglingarna att ske i direkt anslutning till bryggan. Bryggan och berget söder om hamnen kommer i dessa fall att utgöra utmärkta publik- och langningsplatser.

Vi kommer också att filma seglingarna och visas på monitorer i anslutning till tävlingsexpeditionen och sända via internet.

Landbaser

i år planerar vi en stor landbas nära vårt huvud och eventområde, dvs "vanliga" hamnen i Hammar kommer att vara huvudområde med cafe och expedition. 

Följebåtar

Då eventet liksom förra året kommer söndas live så är behovet av följebåtar inte så stor och skall begränsas till coacher i största mån. det komer finnas en ramp för sjösättning av coachbåtar i Hamnen bredvid Eventområdet

Vi hoppas att närheten till bryggan och möjligheten att följa seglingarna via monitorer och internet minimerar behovet av följebåtar utöver coachbåtarna.

Bilar

Parkering och avlastning sker såsom är möjligt vid respektive sjösättningsområdet. Det kommer att finnas ett begränsat antal parkeringsplatser på grusplanerna i anslutning till sjösättningsramperna.

Fler parkeringsplatser (kan vara avgiftsbelagda) finns vid rörviksbadet och i Önnered. Vi kommer att köra båt mellan Önnered och Hammar för att underlätta parkeringen.

Optimister

Sjösättning av optimister sker i direkt anslutning till huvudområdet.

Café och servering

Vi kommer att ha ett cafe i anslutning till expeditionen i Hammar där vi erbjuder dryck och kaffebröd men det kommer även finnas Food trucks för lunch och after sail mat.

Inga nyheter är skapade

 

 

 

 

Postadress:
Rörviks SS - Segling
c/o Kjellberg, Möttviksvägen 10B
42166 Västra Frölunda

Besöksadress:
Hammars Badväg 41
42167 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: +46723333252, 1230851386
Fax: 1230851386
E-post: info.rorviksss@gmail...

Se all info

HUVUDPARTNER

PARTNERS