SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rörviks Segelsällskap
Bli medlem i Rörviks Segelsällskap
Bli medlem
Välkommen till RÖSS

RÖSS är en jolle kappseglingsklubb i västra Göteborg med ca 500 medlemmar. Under året deltar mer än 125barn i seglarskolor, prova-på-kurser, 60 barn och ungdomar seglar i våra träningsgrupper. RÖSS har en aktiv kappseglingsverksamhet och vi deltar i många externa kappseglingar i Göteborg, övriga Sverige och utomlands. Vi seglar enmansjollar; optimist och E-jolle samt tvåmansjolle Feva

Segla med RÖSS hos RCNT i Torrevieja
2023-03-13 20:24

RÖSS har sedan lång tid tillbaka haft ett samarbete med RCNT för att skapa ett utbyte mellan Spansk och Svensk segling. 

Detta innebär att ett antal seglare med ledare åker från Sverige under 1 vecka på sommarlovet och sedan kommer motsvarande gäng från RCNT till Sverige, Hammar och RÖSS i Augusti.

Seglarna får uppleva segling i helt skild miljö, uppleva ett annat land och andra miljöer. Man bor hos en av den andra klubbens seglare och får den vägen uppleva hur det är i Spansk (resp Svensk) familj.

RCNT är en stor klubb med helt andra faciliteter än Hammar så det är en fantastisk upplevelse.

 

Det är hög tid att planera årets resa

Nyfikna?

Vem vill med? hör gärna av er till mig Martin Carlen och prata gärna ihop er under kommande träffar så vi blir ett gott gäng.

 

jag finns på 0731585003 eller Mc.carlsson@hotmail.com

Uppstartsläger
2023-03-03 09:00

Den 18-19 mars startar vi säsongen med ett uppstartsläger för Optimist Röd, Feva och E-jolle. Optimist Blå och Grön får vänta ett tag till på sin säsongstart, så det hinner bli lite varmare både i vattnet och på land.

 

Vi håller till i Hammar mellan 10-15 båda dagarna.

 

Obligatorisk anmälan, gärna så snart som möjligt, på följande länk, BOKA HÄR!

EM Guld till Jonathan Llado
2023-02-21 22:27

I helgen slog vår grymme tränare Jonathan Llado Krensler till och tog EM guld i E-jolle!

Jonathan klarade pressen med 1 poängs ledning inför sista dagen.

en otrolig prestation.

 

Stort Grattis Jonathan!

 

https://europe.cvolympicweek.com/en/default/races/race-newsitem/text/jonathan-llado-ascension-roca-campeones-europa-clase-europe-es/textnews/jonathan-llado-ascension-roca-campeones-europa-clase-europe-es/fbclid/IwAR1k7MB3PXuK9_kKmI_FI4-SgHxEVzB8uYFpbdJsP4s_nK3TGHO5jlYA_ic

Utveckla ditt ledarskap
2023-02-01 11:40

Vill du bli en del av vår tränartrupp. Oavsett erfarenhet är det alltid spännande med flera personer som vill bli ledare, ta del av ledarsammandrag och coacha våra seglare. 

 

Kontakta oss på info.rorvikssss@gmail.com

Bli medlem
Facebook
Svenska Optimistjolleförbundet
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Samarbetspartners
Lokala sponsorer