SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rörviks Segelsällskap

RÖSS Guld-, Silver- Brons & Granit sponsorpaket.

 

RÖSS har vuxit mycket under de senaste åren och utvecklats från en liten segelklubb med några få seglarskolor till en av Sveriges största jolleklubbar med träningsverksamhet och seglarskolor för juniorer på alla nivåer. De senaste åren har vi haft 250-300 barn som deltar i våra aktiviteter. Vi har en mycket aktiv kappseglingsverksamhet och RÖSS deltar flitigt i kappseglingar över hela Sverige och även utomlands. 

 

Många RÖSSare har kvalificerat sig till landslagen i optimist och E-jolle och deltar i NM, EM och VM!

Vi har ett stort behov av stöd i vår verksamhet för allt från köp av följebåtar och seglarskolebåtar till utbildningsverksamhet.

 

  Guld Silver Brons Granit  Hemsidan
Pris/år 30 000 Sek 20 000 Sek 10 000 Sek 6 000 Sek 2 000 Sek
Hemsidan
Cylinderboj    
Sociala medier & utskick      
Ribbåtar    
Veckoplatser på seglarskolan        
 

Vi har även bonusmedlemmar

Vill du ge ett valfritt bidrag via Swish tar vi tacksamt emot det. Swish: 1230851386

 

Vi ser gärna över en lösning som passar er och tar en dialog. Monetära bidrag investeras i båtar, hålla nere avgifter. Materiella bidrag minskar våra inköpskostnader och produkter förgyller vi t ex olika träningsläger (så som tjejlägret, E-jollelägret) el liknande initiativ som skapar mervärde. 

Just nu har vi extra stort behov av följande till klubben:

• Nya segel till optimist (seglarskolan)

• Nya optimistvagnar (seglarskolan)

• Ny gasolgrill 

 

 

Kontakta oss (uppgifter finns under kontaktsidan) för mer information så ni/ert företag är med och bidrar till en levande seglingsklubb. 

 
Samarbetspartners
Lokala sponsorer